Митничари са заловили 975 литра спирт и 444 литра ракия,

...
Митничари са заловили 975 литра спирт и 444 литра ракия,
Коментари Харесай

Митничари хванаха стотици литри ракия, етикетирани като препарат за стъкло

Митничари са заловили 975 литра алкохол и 444 литра ракия, етикетирани като препарат за разчистване на стъкло, оповестяват от Агенция „ Митници”.

Незаконната пратка е хваната в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дунав мост” при Видин при два обособени случая.
На ярко: Митничари разкриха какви са най-честите тайници на трафикантите Кухини в коли, чанти с двойни дъна, чорапи и колани измежду скривалищата
На 14.09.2019 година на граничния пункт стопират за инспекция български товарен автомобил, който транспортира стока за Германия и Англия. Една от стоките е препарат за разчистване на стъкла, при чиято инспекция е открито, че има характерният аромат на ракия.

Снимка: Агенция " Митници "

При полеви текст с денситометър се открило, че „ препаратът за стъкла “ е с 43,4 алкохолни градуса. Задържани са 74 кашона с общо 888 бутилки от 0,5 л. или общо 444 ракия.

На идващия ден при друга инспекция е спрян различен български камион с групажна стока за Западна Европа на различен транспортьор.
Снимка: Агенция " Митници "
Митическите чиновници правят инспекция на две палета, съдържаща препарат за разчистване и откриват, че бутилките в действителност са цялостни със алкохол с 96,4 алкохолни градуса.

Иззети са 130 кашона с 1300 бутилки от 0,75 л или общо 975 л алкохол.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР