Митични зверове тръгва в ефира на Viasat History от Гергьовден.

...
Митични зверове тръгва в ефира на Viasat History от Гергьовден.
Коментари Харесай

Зверове и чудовища по Viasat History & Viasat Nature и TV1000 през май

" Митични зверове " потегля в ефира на Viasat History от Гергьовден. В същия ден е премиерата на " Дракула " на Франсис Форд Копола по TV1000. Още на 1 май " Природни кошмари “ завладяват Viasat Nature.
Чудовищен месец по TV1000
Всяка нощ през май от сряда, 1 май, в 22:00 ч.
Този месец събрахме на едно място най-страховитите, могъщи и смъртоносни създания в кино вселената. Настанете се комфортно и се пригответе за " Челюсти ", " Челюсти 2 ", " Изпозагубеният свят ", " Мумията ", " Дракула ", " Човекът-вълк " и други.
" Дракула " по Брам Стокър по TV1000
Понеделник, 6 май, в 22:00 ч.
Режисьор: Франсис Форд Копола
В функциите: Гари Олдман, Уинона Райдър, Антъни Хопкинс, Киану Рийвс, Ричард Е. Грант
Неустоимо привлекателен принц на Трансилвания пътува от Източна Европа към Лондон през 19-ти век в търсене на човешка обич. След като е прекарал епохи самичък в западащия си палат, апетитът на Дракула към хората се укрепва от полово предпочитание и го измъква от уединението му. Когато очарователният Дракула среща Мина - млада жена, която наподобява като преобразяване на изгубената му обич, двамата се впускат в премеждие, белязано от сантиментална пристрастеност и смут.

Митични зверове по Viasat History
Започва от понеделник, 6 май, всеки делнична вечер в 21:05 ч.
Брой епизоди: 10 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Mythical Beast
Цивилизациите са вярвали в митични зверове - дракони, циклопи, великани, вампири и морски чудовища, в продължение на хиляди години. Те не престават да владеят нашето въображение до ден сегашен.

Мумията по TV1000
Понеделник, 13 май, в 22:00 ч
Режисьор: Стивън Сомърс
В функциите: Брендън Фрейзър, Рейчъл Вайс, Джон Хана, Арнолд Вослу, Кевин О`Конър
Група хора, които търсят от дълго време изгубено богатство надълбоко в египетската пустиня, попадат на смут, който дреме там от 3000 години. Комбинирайки вълненията на невероятното премеждие с напрежението на именития филм на ужасите на " Юнивърсъл Студиос " от 1932 година, " Мумията " е същинска епична пиеса, изпълнена с ослепителни образни резултати, първокласни гении и паметен сюжет.

Природни кошмари по Viasat Nature
Всеки работен ден от сряда, 1 май, в 22:05 ч.
Темата на месеца не е за слаби сърца! Ще се потопим в микро вселената на страховитите инсекти и ще научим повече за странните и причудливи дребни животни с премиерата на " Неканените посетители се завръщат " и с още епизоди на " Природни недоразумения ", " Микро чудовища " и порядъчна доза от " Щуро, същинско, страховито ".

Човекът-вълк
Понеделник, 27 май, в 22:00 ч.
Режисьор: Джо Джонстън
В функциите: Бенисио дел Торо, Антъни Хопкинс, Емили Блънт
Лари Талбът е подведен назад в фамилното си имение, с цел да проверява свирепото ликвидиране на брат си от свиреп звяр. След като се връща, Талбът би трябвало да се изправи против демоните от детството си, отчуждения си татко, скърбящата избраница на брат си и недоверчив контрольор от Скотланд Ярд. Когато Талбът бива ухапан от чудовището, той е анатемосан вечно и среща орис, по-лоша от гибелта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР