Мистерията около брака на принц Алберт и принцеса Шарлийн от

...
Мистерията около брака на принц Алберт и принцеса Шарлийн от
Коментари Харесай

Разплакана булка, самотен меден месец, наследници ин витро...? Мистерията около брака на Шарлийн и Алберт се заплита 

Мистерията към брака на принц Алберт и принцеса Шарлийн от Монако става все по-загадъчна. Повече от 10 години те са дружно, само че фамилният им живот постоянно провокира любознанието на медиите. Причините за това е все по-странното отчуждаване на принцесата от брачна половинка й, както и фактът, че прекара повече от година надалеч от фамилията си. И явно не бърза да се върне към кралските си отговорности още веднъж.

 

В предишното двойката грижливо криеше персоналните си проблеми надалеч от пресата, само че в последно време започнаха да изплуват нови изненади. Така да вземем за пример, като се изключи че Шарлийн се появи разплакана на сватбата си, стана ясно, че е прекарала медения си месец в независим хотел, който се намира на близо 20 километра от този на принц Алберт.

 

Шампионката по плуване и принцът отпътуваха на меден месец след сватбата в Южна Африка. Шарлийн обаче е останала да нощува в Умхланга , а принц Алберт е прекарал деня си в Дърбан. Още по-изненадващо е, че двойката е била на публично посещаване при президента на страната Джекъб Зума. Но даже и на тази среща са пристигнали и отпътували с разнообразни коли.

 

Слухове провокира и фактът, че близо 7 години Шарлийн не успяваше да забременее. А Алберт има две огромни извънбрачни деца и мнозина се чудеха по кое време ще се родят наследниците на трона. В последна сметка мълвата носи, че принцесата е забременяла ин витро в клиника във Франция, макар че това не се разяснява публично. 

 

Каквито и да са връзките сред съпрузите, едно е ясно.Те са отдадени напълно на децата си, само че отвън това връзката им наподобява повече като бизнес договорка, а не като брак...

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР