Мистериозното безследно изчезване на три деца …В Индонезия, мистериозното изчезване

...
Мистериозното безследно изчезване на три деца …В Индонезия, мистериозното изчезване
Коментари Харесай

Мистериозното безследно изчезване на три деца

Мистериозното безследно изгубване на три деца …В Индонезия, мистериозното изгубване на три деца, които не са открити повече от два месеца, задейства локалните шамани (HiddenTruth.site).Поради това, управляващите на Северна Суматра не разрешиха всякаква „ паранормална активност “ в района.На 18 октомври 2020 година, на остров Суматра (Sumatra) в Индонезия, едновременно изчезват три деца. Всички те са поданици на дребното село Наман Джахе в Лангкат, Северна Суматра. Никога, там не са изчезвали безследно толкоз деца дружно.От два месеца, локалната полиция не съумява да откри изчезналите деца, живи или мъртви. Те не могат да намерят нищо, което да насочва дали децата са жертви на фанатик, педофили или търговци на плебеи.

 Майките на изчезналите деца
Майките на изчезналите децаСпоред локалната преса, две момчета – Йоги Три Херламбанг и Низам Ауфар Реза, и едно момиче – Алфиса Захра, са били другари и постоянно са играли дружно. За последно са видени да играят в плантацията с маслени палми, която се намира доста покрай домовете им.
Трите деца са във втори клас и живеят в съседство. И внезапно изчезват дружно … Никой от родителите им не знае какво се е случило с тях и никой от съседите не е видял момента, в който децата са изчезнали. Полицията претърсва цялата ферма и покрайнината, само че не намира нито диря.Местните поданици са доста уплашени от този случай. Всички тук се познават и е извънредно да допускат, че някой от съседите им може да навреди на децата.Разгледана е и версията за произшествие, само че не е открито удостоверение за това. В непосредственост до плантацията има езеро, в което всички деца от региона обичат да плуват, само че тела не са открити в него.Когато полицията признава безсилието си, всички шамани в региона се идват в селото един по един. Те стартират да оферират своята помощ на родителите на децата. Но техните ритуали не носят нищо потребно, а единствено утежняват нещата и въздействат на публичното безпокойствие.Полицейският контрольор Сукади, началник на групата за търсене на изчезнали деца, споделя пред кореспонденти: “Преди три седмици, шамани изпълняваха своите ритуали и никой от тях не даде резултат. Родителите на децата са изложени на риск от по-нататъшни психически контузии, защото шаманите постоянно записват своите ритуали и по-късно ги разгласяват в каналите си в ЮТуб. ”Поради това, неотдавна управляващите изрично не разрешават всички “паранормални действия ” в региона.

 Табела, забраняваща всякаква „ паранормална активност “
Табела, забраняваща всякаква „ паранормална активност “Някои шамани, незабавно след ритуалите си афишират, че са „ заловили “ виновниците и са ги занесли надалеч в гората. В Индонезия, Малайзия и Бруней, има митове за ​​горски духове, които могат да се трансформират в хора и могат да бъдат разпознати единствено по усуканите крайници.Местният фолклор е цялостен с приказки, които описват, че тези горски духове отвличат деца и ги държат в горските си дворци като домашни любимци. Те не им вредят, хранят ги добре и се грижат за тях.Четете още: Скитникът Сам – злокобен фантом, отговорен за гибелта на тийнейджъриМайката на Йоги, едно от отвлечените момчета, изцяло има вяра в тази версия и счита, че отвличането от елф е по-правдоподобно от похищение от човек.За да извършат ритуали за намиране на децата, шаманите изискват от родителите облекло на децата. И в последна сметка имало толкоз доста ритуали, че родителите останали без детски облекла.Шаман на име Супено има вяра, че ритуалите са несполучливи, тъй като няма единение сред шаманите, и че тези разлики единствено са ядосали локалните духове. Той счита, че локалните горски духове са гневни и, тъй като толкоз доста шамани са отишли там.Той споделя: “Направих обред със седем други шамани и видях създание, високо колкото телефонен дирек, покрито с четина. Но, когато отидох да го попитам къде са децата, земята стартира да се тресе. Другите шамани се уплашиха и избягаха, тъй че ритуалът се провали. ”Местната жителка Наруйнун Сембринг споделя, че има вяра в съществуването на горските духове, тъй като самата тя, като дете, е била отвлечена и държана в плен от тези същества.Тя споделя: “Горски дух ме взе, само че единствено за един ден, тъй като отхвърлих да хапвам храната му. Ако хората не желаят да ядат храната, която горският дух им дава, ги изпраща у дома. Това е като тест. Дадоха ми храна и аз я отхвърлих. Казах им: „ Пуснете ме да се прибера. “ и те ме пуснаха. ”

 3 1 600x303 - Мистериозното безследно изгубване на три деца
Инспектор Сукади споделя, че полицията не поддържа теории за паранормална интервенция, а вместо това се е съсредоточила върху събирането на доказателства и разпитите на очевидци.Той счита, че децата може да са били отвлечени или да са се изгубили в региона към селото, който е затрупан с палмови плантации и гъста джунгла.Друга версия е, че децата са се удавили в близкото езеро. Но Сукади споделя, че езерото е претърсвано три пъти от водолази от Агенцията за търсене и избавяне в Индонезия, и че екипи от локални доброволци, няколко пъти са проверявали дебелите водорасли на дъното на езерото.

 25019509 600x381 - Мистериозното безследно изгубване на три деца
Сукади декларира:„ Ако хората се удавят, телата нормално изплуват на повърхността след няколко дни, тъй че чакахме до момента да намерим децата, в случай че са били в езерото. Изненадани сме, че в този случай имаме толкоз малко евентуални обвинени. ”Докато търсенето на изчезналите деца продължава, майките им се пробват да останат оптимистки и имат вяра, че децата им са към момента живи.Една от майките споделя:
“Притесняваме се, че липсват на учебно заведение и изостават от съучениците си. Вече им купихме нови учебни униформи и обувки, само че в този момент те не са тук, с цел да ги носят. Просто желаеме да отидем и да ги вземем, където и да се намират. Толкова ни липсват … “
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР