Мистериозният малък самолет, който успя да прелети над няколко европейски

...
Мистериозният малък самолет, който успя да прелети над няколко европейски
Коментари Харесай

НЕВЕРОЯТНО: Помните ли мистериозния самолет от Литва? Докарал е бомбите за терориста Бодил?

Мистериозният дребен аероплан, който съумя да прелети над няколко европейски страни и кацна у нас край Търговище през юни предходната година без данни и до през днешния ден кой е бил на борда му и какво е превозвал, може да е пренесъл взривните субстанции, открити в дома на английския терорист, хванат в никополското село Любеново Дейвид Бодил. Хипотезата изрази депутатът от ГЕРБ Маноил Манев по време на чуването на Министерство на вътрешните работи шефа в служебното държавно управление Иван Демерджиев и шефа на ДАНС Пламен Тонев в пленарната зала, с което я взриви.



А секунди след изявлението му Демерджиев удостовери с половин уста, че фактически такива данни в Агенцията има. След което съвещанието на депутатите бе засекретено. Както към този момент стана ясно, има връзка сред хванатия, търсен с алена бюлетина от Интерпол, терорист, апетитен за нападател от неофашистки английски крила. 

Ето какво сподели Манев от трибуната: 

" Месеци наред обясняваме, че пропуските в националната сигурност са огромни и че когато се наруши салдото, нещата ще стигнат до неприятни последствия. На фона на битова престъпност, пукотевица по полицейски ръководства, убийства, тежки загуби по пътищата ни, стигнахме до там да си приказваме за терористи, арестувани на територията на страната. Осъществявали активност в страната ни... Доживяхме и това. Въпросите са доста.

Народен представител е забъркан в това. Дори ние да си затворим очите и да не наскърбяваме колежката, което не целим, нали на всички ни е ясно, че рано или късно партньорските служби от Англия, тези, които са инициирали издаването на алена бюлетина, ще се заинтересуват от народния представител, занимавал се с решаването на административните проблеми на един терорист. Това ясно ли ни е?

Ясно ли ни е, че на фона на нашите проблеми с невлизането ни в Шенген, ще ни зададат и този въпрос - по какъв начин този терорист е влезнал в страната? Кой му оказа помощ, по какъв начин стана? И всички тези въпроси ще ги зададем през днешния ден, с цел да получим отговорите, а не да си заравяме главата в пясъка. 

Има ли значение коя е партията, от която е този депутат? Има, сътрудници. Тишината, която в последните 3 дни висеше тежко в медиите, тежко в пространството е, тъй като се допуска, че тази европейска партия с ръководители, свързани със службите обратно във времето (визира ген. Атанас Атанасов, до момента в който Албена Симеонов, упомената от него е от " Зелено придвижване " - б.р.), не биха позволили такова нещо. 

Този човек ще се озове пред съда във Англия и ще опише всичко. И най-после - доста е значимо за всички ни да се убедим, че България е предпазена, тъй като системата за сигурност се построява освен от всички, които се занимават с нея, и с времето.

Помните ли, че в действителност един аероплан прелетя през 3 страни и кацна тъкмо до това село. Какво занесе този аероплан? До този терорист ли транспорти нещо, това оръжие ли му донесе?! "  

В хода на претърсванията в къщата, в която бе сгащен Бодил, по първична информация до фермата на депутатката от Демократична България Албена Симеонова, полицията е разкрила литература за правенето на бомба, както и скъпи противозаконни оръжия. Подобни материали са били открити в дома на Бодил във Англия предходната година.

През юни предходната година 60-годишният двуместен аероплан Beechcraft подвигна службите у нас, а и освен, на крайник, откакто прелетя през съвсем цяла Европа, с цел да кацне в България. Машината е открита изоставена с още топъл мотор на летището в село Буховци, което се употребява от селскостопанската авиация. Не е ясно за какво Маноил Манев счита, че този случай има общо с Дейвид Бодил.

Справка на Lupa.bg разкрива, че дистанцията сред Любеново, където бе хванат той, и Буховци е над 200 км. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР