Мистериозен палеж на търговски обект край пътя Слънчев бряг-Бургас разследва

...
Мистериозен палеж на търговски обект край пътя Слънчев бряг-Бургас разследва
Коментари Харесай

Връщат ли се мутренските години, ето какво стана на пътя Слънчев бряг - Бургас

Мистериозен палеж на търговски обект край пътя Слънчев бряг-Бургас проверява несебърската полиция, написа "Флагман ". Сигналът за огнената вендета е подаден през вчерашния ден, към среднощ.

На място незабавно била изпратена една пожарна с трима огнеборци. Те обаче не съумели да спасят пламналото заведение, намиращо се на 300 м от КПП-Кошарица в посока Бургас.

Огънят погълнал и цялото съоръжение на обекта – 2 фризера, 3 газови котлона, 2 газови фритюрника, електрическа скара, електронна фурна и система за аспирация на въздуха с въздуховоди и електромотор. Сградата не е била обвързвана към електрозахранване и сигурно повода за пожара не е късно съединяване.

Единствената версия, по която работи полицията сега, е тенденциозен палеж. Собственик на обекта е 49-годишен мъж от Сливен. Той обаче не се е появявал от лятото на 2016 година,.

От тогава не работел и комерсиалният обект, който главно функционирал като магазин за риба, само че притежателят небрежно го трансформирал в заведение, изкарвайки няколко маси.

Помещението не е застраховано и по тази причина отпада версията, че притежателят самичък е драснал клечката, научи Флагман.бг. Сред главните версии за палежа е възмездие към 49-годишния сливналия.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР