Mистериозен неидентифициран купол изплува на плаж в Западна Австралия. Гигантският

...
Mистериозен неидентифициран купол изплува на плаж в Западна Австралия. Гигантският
Коментари Харесай

Мистериозен обект изплува на плаж в Австралия

Mистериозен неидентифициран купол изплува на плаж в Западна Австралия. Гигантският железен обект е открит от локалните поданици на плажа Грийн Хед, на към 250 км северно от Пърт, оповестява Би Би Си.

Щатските и федералните управляващи проверяват предмета. Той се третира като рисков и полицията прикани хората да стоят на отдалеченост от него. Обектът е към 2,5 м необятен и сред 2,5 и 3 м дълъг.

Искаме да уверим общността, че сме интензивно ангажирани в взаимни старания с разнообразни щатски и федерални организации, с цел да определим произхода и природата на обекта, заяви австралийската полиция в свое изказване.

Според авиационният специалист Джефри Томас предметът евентуално е контейнер за гориво от ракета, която е паднала в Индийския океан на някакъв стадий през последните 12 месеца. Австралийската галактическа организация уточни, че е допустимо гигантският цилиндър да е паднал от непозната галактическа ракета-носител.

Твърденията, че мистериозният предмет може да е част от MH370, самолетът, който изчезна край западното австралийско крайбрежие през 2014 година с 239 пасажери на борда, бяха опровергани от полицията.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР