Мисля, че всички знаят, че, щом има ремонти, има и

...
Мисля, че всички знаят, че, щом има ремонти, има и
Коментари Харесай

Фандъкова разкри специалната технология на ремонта на Орлов мост и даде голямо обещание за срока на приключването му

Мисля, че всички знаят, че, щом има поправки, има и усложнения. Безспорно най-натоварено в страната е кръстовището на Орлов мост. Това съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова в ефира на bTV. " Ясно ми беше какви терзания ще има, само че всички знаят за големите талази, които пречеха на придвижването и нямаше по какъв начин да продължи. Всички може да проявим самообладание десетина дни, само че значимо е и качеството, с цел да може след това да е трайно. Вчера се постави специфичната стоманена мрежа, с цел да има по-голяма резистентност на това тежко кръстовище ", сподели тя.

" Имаме контакт със Спешна помощ. те постоянно преди поправки се свързват с нас, с цел да обсъдят обходни направления. Съветвам всички водачи, които имат опция, да помислят за обходен маршрут. Наистина са 10 дни, най-много две седмици, за в този момент всичко върви по проект. Очаквам най-късно до 22 август да завърши този доста значим и значителен ремонт ", съобщи Фандъкова.

Запитана за какво стартира в този момент ремонтът щом е изтекла гаранцията, тя отговори: " Гаранцията е изтекла доста от дълго време. Ремонт е юридически преди 11 година на това кръстовище. Времето за приключване на ремонтите при страните, с които се съпоставяме, е 7-8 година "

На въпрос какъв брой ще коства ремонтът, Фандъкова сподели: Това са част от средствата за настоящи поправки тази година. Около 300 000 лв. е цялата стойност на този ремонт. Нека отново да кажа, че това е най-натовареното кръстовище с най-тежко придвижване у нас ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР