Мисля, че проф. Николай Габровски няма да стане премиер, известен

...
Мисля, че проф. Николай Габровски няма да стане премиер, известен
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: С проф. Габровски ГЕРБ търси подкрепа от БСП

Мисля, че проф. Николай Габровски няма да стане министър председател, прочут е като доста добър експерт в медицинските среди, само че се е съгласил да бъде използван. Това съобщи пред Българска национална телевизия ген. Атанас Атанасов, съпредседател на " Демократична България ".

Според него кандидатурата на проф. Габровски е ориентирана към Българска социалистическа партия, защото ГЕРБ могат да си обезпечат във всяка една обстановка поддръжката на Движение за права и свободи, само че им е нужен още един сътрудник.

" Родословното дърво на проф. Габровски е доста алено и по тази причина е селекциониран, с цел да съберат поддръжка от Българска социалистическа партия. Бойко Борисов не е допустим сътрудник. Беше най-разумно той да се кандидатира за министър-председател ", добави Атанас Атанасов.

Според него държанието на Българска социалистическа партия в Народното събрание е неясно.

" Кандидатурата се прави оценка и според от това кой я предлага. Той извършва политиката на тези, които са го предложили. Важно е кой ще бъде мандатоносител, тъй като препоръчаното от него държавно управление извършва неговите политики.

Не бихме отказали среща, на която да кажем за какво не бихме подкрепили проф. Габровски. Няма да подкрепим първия мандат ", добави Атанас Атанасов.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР