Мисля, че Хвърковатата чета на БКС ще се справи това

...
Мисля, че Хвърковатата чета на БКС ще се справи това
Коментари Харесай

Кметът на Стамболийски: Строителството няма да спре, въпреки трудностите!

" Мисля, че Хвърковатата чета на БКС ще се оправи това лято. Продължаваме и по селата. Строителството няма да спре, макар компликациите! "
В това твърди кметът на Стамболийски при днешната му инспекция на ремонта на парковете на ул. " Алеко Константинов " и ул. " Заводска ".
Ето какво показва още кметът Мараджиев:
" Днес бях на място, с цел да видя по какъв начин вървят работите в парка на " Заводска ". Нови алеи, нови люлки, беседката към този момент е сложена, барбекю, чешма, ново осветяване. Миналата година дадох обещание на хората, в този момент това заричане ще бъде изпълнено благодарение на строителната бригада на БКС. Паркът на " Алеко Константинов " ще е с нови алеи, две беседки, тенис маса. Футболните малки врати ще останат, а детската площадка ще оградим, с цел да предпазим децата. Ще сложим ново осветяване. Пак БКС ще са изпълнителите. Защо ли? Защото са най-хубавите и с помощта на техния труд ние се радваме на всички тези придобивки. А някои приказват за закриване на БКС. Докато съм кмет, това няма да се случи. Това бяха последните неремонтирани паркове. И те ще светнат! Остава още един в кв. Партизана. Там сме отделили терен. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР