Мислите ли, че всички жени знаят априори как работят връзките?

...
Мислите ли, че всички жени знаят априори как работят връзките?
Коментари Харесай

Заблуди, в които жените продължават да вярват

Мислите ли, че всички дами знаят априори по какъв начин работят връзките? Уви, това е стандарт. Такъв е основан на елементарния факт, че дълго време, ролята на пазителите на фамилното огнище е била наложена на по-слабия пол. 
В продължение…
Лъжа 5. От друга страна, той излъга и изневери, с вас всичко ще бъде друго
Любовните хормони затрудняват реалистичната оценка на взаимоотношенията с мъжете. И въпреки всичко, добре е да удържите „ конете “ най-малко малко. Хората рядко се трансформират, патологичният измамник, коцкар или тиранин може да е поправен единствено от гроба. Така че не прекалявайте с романтизирането на обстановката. Колкото и грижовна, любяща и невероятна жена да сте, не може да измененията характера и навиците на различен човек, неговия светоглед, самочувствие. Всичко това е единствено в неговите сили. Така, че бъдете деликатни. Ако мъжът е имал три брака, преди вас, които са се разпаднали по негова виновност. Не забравяйте, че сте идната на опашката.
Лъжа 6. След сватбата той несъмнено ще се промени
Човекът, който пие, ще спре да пие, нападателният човек ще спре да подвига ръка, а ленивецът внезапно ще стане от дивана и ще построи голяма корпорация. Това е страхотна приказка за приспиване на бдителността, за оправдаване на сегашния неуспех на сътрудник или за илюзия на вашите упования. Но чудеса не се случват. Ако мъжът желае - работи, в случай че не желае - търси оправдания. Така че бракът няма да промени нищо. Вие още веднъж ще се разочаровате и ще започнете да се храните сами: " Тук, обаче ще родите дете, ще вземете ипотека, ще промените работата - и тогава... "
Лъжа 7. Не желае да се дами? Бременността ще го въодушеви
Къде е мъжът, който остава прикрепен към стената с позитивен тест за бременност? Съзнанието нашепва, че детето ще укрепи брака, ще направи мъжа по-отговорен, съдбоносен и завързан към дома. Но това не всеки път работи. Може да отгледате дете в или без брак, без никакви клишета и отговорности. Може да платите прехрана за дете и да имате неделен баща. Или нормално може да махнете с ръка на колегата си и да потеглите към залеза. Особено в случай че мъжът се съмняваше във връзката, не е подготвен да се ожени или към този момент има семейство. Така, че този способ не е панацея. Решихте да раждате - помислете още веднъж, можете ли да отгледате подобен " подарък " сами?
 Заблуди, в които дамите не престават да имат вяра (част I) Заблуди, в които дамите не престават да имат вяра (част I)
От детството, девойките се хранят с подправени настройки, сюжети за ролеви игри са наслагвани в главите им, след което те имат вяра в подобен...
Лъжа 8. Мъжът постоянно може да бъде превъзпитан
Малко самообладание, позитивни образци, качествени насоки - и брачният партньор ще се отдаде на смилането. От страхливец ще създадете алфа мъж, от губещ, който не знае по какъв начин да печели пари, ще създадете бизнес акула. Вярно, това е допустимо единствено на доктрина. В реалност, обаче връзките с мъжете не са като розово пони. Хиляди дами са се провалили, преди вас. И всичко това, тъй като е невероятно да отгледаш роза от камък, да обучиш котка да бъде кон, да внуши на човек качества, които той не е имал в фамилията си. 
Ако мъжът обича, той може отчасти да промени навиците си. Но характерът му няма да се промени фрапантно, тъй че изнудването и рецензията няма да оказват помощ.
Как да стане тогава? 
Търсете позитивни черти и се фокусирайте, върху тях. Освен в случай че, несъмнено, не обичате самия мъж, а не фантазиите за него.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР