Мислите, че работата ви може да оказва влияние на връзката

...
Мислите, че работата ви може да оказва влияние на връзката
Коментари Харесай

Тази красавица не може да си намери мъж! Още на първата среща бягат от нея, щом им каже какво работи...

Мислите, че работата ви може да оказва въздействие на връзката с колегата ви? Тогава прочетете тази история. Ленка е красива чехкиня и мъжете се обръщат след нея в Прага, само че след това...

Когато тя каже, че работи като гримьор, никой не се тормози, навлезе ли в детайлности, хората бягат. Дори и тези, които са привлечени от нея. Да, тя е в действителност гримьор, само че работи в погребална организация и разкрасява трупове.

" Харесвам работата си, за какво хората да не наподобяват добре сега, в който околните им се сбогуват с тях?! Но въпреки всичко имам проблем. Скоро ще стана на 29 години и от момента, в който започнах тази работа, не мога да си намеря сериозен другар ", признава Ленка.

Тя пробвала всичко, даже и запознанства през интернет и всичко вървяло добре досега, в който не признавала какво работи.

Независимо от всичко хубавицата е решила да си резервира работата и да открие същинският мъж, който би я приел с всички дефекти, в това число и с работата, която очевидно плаши мнозина.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР