Миската от световния конкурс за красота през 2019 г. Лора

...
Миската от световния конкурс за красота през 2019 г. Лора
Коментари Харесай

Мис България Вселена в директен сблъсък с известна тиктокърка в Мастършеф

Миската от международния конкурс за хубост през 2019 година Лора Асенова ще се изправя в борба за бялата престилка в „ Мастършеф ” против известната тиктокърка Антония и още една участничка. Това излиза наяве от рекламния клип на предаването, което се върти в ефира на Би Ти Ви, видя Lupa.bg.



Лора Асенова постоянно е мечтала да се снабди с купата „ Мис България - Вселена “, а откогато това стана, в нейна упоритост се трансформира това да потвърди на всички, че не е една елементарна глупава красавица. Очевидно е решила да го направи посредством Мастършеф. Срещу нея ще се изправи тиктокърката с над 100 хиляди почитатели Антония Германова.

От вътрешни източници Lupa.bg разбра, че двете дами в действителност изненадали журито – едната с умения, другата… „ с наличие “ и възприятие за комизъм, което обаче й изиграло неприятна смешка. Ще продължи ли някоя от тях напред под благосклонния взор на началник Кустев, началник Таралежков и ресторантьорът Явор Сарафов следва да стане ясно на 8 септември.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР