Миската определя дамския сайт като маниашки и се доверява на

...
Миската определя дамския сайт като маниашки и се доверява на
Коментари Харесай

Моника Валериева обсебена от дрехите на WOMANSHOP

Миската дефинира дамския уебсайт като маниашки и се доверява на него от глава до пети
 „ I’m obsessed “ (в превод от англ.: „ захласната съм “), възкликва Моника Валериева , облечена в облекла на WOMANSHOP . Топ моделката не крие, че е вманиачена по модерния жанр, който се предлага в дамския уебсайт.

И освен – тя е възхитена от качественото на продуктите. „ Най-накрая нещо качествено и на налични цени “, удовлетворена е миската, описвайки онлайн магазина.

Риза „ Нежност “ ,

с която хубавицата театралничи, е напълно в неин жанр – провокативна, ексцентрична, настояща и доста изискан. Тя е една от обичаните на плеймейтката поради леката си, комфортна материя и дръзкото изрязано деколте. Светло синият цвят пък разрешава всевъзможни съчетания, като изключително подхожда на деним или мрачен панталон.

Моника е предпочела комбинацията със скини дънки „ Манхатън “ – с кръпки и железни орнаменти.

„ Границите са там, където ги сложиш ти “, разяснява любимката на Филип Плейн, облечена в предизвикателната риза. И ние сме изцяло съгласни с нея - когато става въпрос за класа и мода – няма бариери.

 И като си приказваме за жанр, различен модел стои напряко маниашки на Валериева –

„ Абу Даби “.

Като същинска арабска принцеса, подготвена да прелъсти най-богатия шейх, миската наподобява убийствено в дънките със златисти орнаменти. Те са леко накъсани, впити по краката, с кройка, която придава стройна фигура.

Дрехата като че ли в действителност е направена от доблестен метал, придавайки неповторим искра и грациозност. Плеймейтката ги е съчетала с една от по-официалните облекла на WOMANSHOP блуза „ Златна роза “ . А за край - обувки „ Шарлот “ , които са с гръмък брокатен ток – превъзходен свършек на блестящата визия.

Ако и вие сте захласнати от желанието да сте в крайник с стилните трендове, в случай че и вие сте държите на съвършения външен тип и качествените облекла , WOMANSHOP.bg  е вашето място.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР