Миската Ивайла Бакалова гостува на Търси се, където за първи

...
Миската Ивайла Бакалова гостува на Търси се, където за първи
Коментари Харесай

Драма: Ивайла Бакалова смълча ефира с мъката, която я задушава! (подробности + СНИМКИ)

Миската Ивайла Бакалова гостува на " Търси се ", където за първи път от години насам приказва намерено в ефир за персоналния си живот, дребното си бебче, любовта с Веселин Денков и тъгата, която дълго време я задушавала...

Огромната болежка на Ивайла е обвързвана със загубата на бебе, което трябвало да роди дружно с дъщеричката си Вяра. В корема й растели близнаци, както нормално се случва при ин витро процедура. В процеса на оформяне обаче, останало единствено едното бебе, което в медицината се назовава " синдрома на изчезващия близнак ".

" Беше ни доста, доста мъчително за изгубеното бебче. Радвахме се, че ще си имаме две дечица, близначета и крояхме проекти, мечтаехме... Но подобен е животът, тези неща се случват и в този момент сме се отдали изцяло на дребната ни Вяра, която е вярата ни към бъдещото благополучие ", споделя Бакалова.

За пръв път в ефир ще се появи и обичаният й Веселин Денков, който ще изповяда любовта си към нея и ще каже, че тя е неговото всичко. Най-тежкият им миг като двойка е бил, когато Денков е задържан за закононарушение, което, съгласно Ивайла, в никакъв случай не е правил.

" Тогава бях напът да се срина, само че взех решение, че ще бъда мощна поради него. Той имаше доста по-голяма потребност от поддръжка, в сравнение с аз и направих и невъзможното, с цел да се потвърди невинността му ", споделя Ивайла.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР