Мисия детска усмивка“ е инициатива на Сдружение Вдъхнови България“, която

...
Мисия детска усмивка“ е инициатива на Сдружение Вдъхнови България“, която
Коментари Харесай

Сдружение „Вдъхнови България“ набира хигиенни материали за деца от центрове от семеен тип

" Мисия детска усмивка “ е самодейност на Сдружение „ Вдъхнови България “, която се стреми да подкрепи центровете за настаняване от фамилен вид в България. 

" През 2019та година организирахме редица диалози с центровете и установихме, че една от главните им потребности е от хигиенични материални артикули за персонална и за козметична грижа ", сподели в " Преди всички " Велина Драгийска - Сдружение " Вдъхнови България " .

Голяма част от децата, настанени в тях, са в тийнеджърска възраст и за тях е належащо да разполагат с сходни средства, с цел да изградят самочувствието и самоувереността си.

" Пилотната ни самодейност се реализира през ноември 2019, когато с помощта на събраните средства и дарения, успяхме да помогнем на центъра в град Брацигово с над шампоани, душ гелове, дезодоранти, самобръсначки. Разбира се, добавихме и разнородни играчки и над 100 детски книжки.

Посещението в Брацигово въодушеви нашия екип да трансформира инициятивата в план без последна дата, само че с ясна цел – от януари 2020 на всеки два месеца посещаваме центрове за настаняване на деца от фамилен вид и даряваме хигиенични материали, спортна екипировка и книги ", уточни още Драгийска.

На може да намерите информация по какъв начин да дарите помощи за младежите и девойките. Кампанията е непрекъсната и се прави непринудено и от сърце, сподели още Велина Драгийска.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР