Мишо и Блага заминават за Англия, а Дидо е обвинен

...
Мишо и Блага заминават за Англия, а Дидо е обвинен
Коментари Харесай

Мишо и Блага заминават за Лондон в новия епизод на „Не така, брат“

Мишо и Блага отпътуват за Англия , а Дидо е упрекнат в невярност в новия епизод на уеб тийн сериала. Каква е рецептата за цялостното благополучие на Мишо и Блага? Разберете първо във.

Уморени от непрекъснатия контрол на Дочев , Мишо и Блага вземат решение да избягат. Търсейки подобаваща дестинация, попадат на публикация от влиятелен университет в Лондон. За да заминат на лятно образование в Англия и да завоюват малко време надалеч от бащата на Блага, Дочев, отличникът и неговата обичана би трябвало да решат комплицирана задача. Ще съумеят ли влюбените да стигнат до вярното решение и да заминат за Лондон?
 Велева и Дочев NOVA
Докато Мишо и Блага са в търсене на вярната формула, Дидо преподава трикове за съкращаване на дистанцията в групата за взаимопомощ. Заради всички задължения в годината на своето довеждане докрай, Беа и Дидо съвсем не прекарват време дружно. Те вземат решение да си напомнят какво е да останат уединено и провеждат сантиментална вечер, само че за жалост тя е провалена, защото Беатрис има подозрения и упреква Дидо в невярност.

И до момента в който връзките сред Беа и Дидо охладняват, само че връзката сред преподавателите по музика и физкултура, Велева и Дочев, става все по- гореща. Ще стигне ли Мишо до вярното решение на задачата? Наистина ли Дидо е изневерил на Беатрис и по какъв начин ще се развият техните връзки?

Разберете в новия епизод на първо във.

Може да следите „ всяка сряда във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР