Мишел Симънс работи в Microsoft повече от 20 години на

...
Коментари Харесай

Microsoft обяви нов мениджър за 24 държави в ЦИЕ


Мишел Симънс работи в Microsoft повече от 20 години на позиции в ЦИЕ, Азия и Съединени американски щати
(снимка: Michelle Simmons / Twitter)

Мишел Симънс ще поеме поста общоприет управител на Microsoft за района Multi-Country и ще следи интензивно интервенциите на 24 страни в Централна и Източна Европа (ЦИЕ), включително България, заяви Microsoft.

Считано от 1 април 2022 година, Мишел ще заеме позицията на неотдавна освободената Анке ден Оуден, която в този момент управлява Microsoft Холандия. Тя е част от фамилията на Microsoft повече от двадесет години, като е заемала редица позиции в ЦИЕ, Азия и Съединени американски щати, на които е отговаряла за стимулиране на стратегическия напредък на голям брой пазари, както и за създаване на връзка с сътрудници и клиенти.

По време на своята работа като общоприет управител на новите пазари в Югоизточна Азия, Мишел управлява бизнеса на Microsoft в 9 страни, които са едни от най-бързо разрастващите се пазари в Азиатско-тихоокеанския район. Основният ѝ фокус там е върху модернизирането на стопански системи и компании посредством цифрова промяна.
още по темата
На последната си позиция като началник на отдела по маркетинг и интервенции, Мишел дава отговор за бизнес тактиката на компанията, управлението на доходи от артикули, маркетинг и голям брой интервенции, с които да даде опция за цифрова промяна на клиенти и сътрудници в 33-те страни, съставляващи бизнеса на Microsoft в Централна и Източна Европа.

На новата си позиция Мишел ще подкрепи района да надгради и развие своя механически капацитет посредством цифрови нововъведения. Заедно със своя екип, тя ще работи с локални клиенти, сътрудници, бизнесмени, предприятия и организации от обществения бранш за цифрова промяна и нововъведения благодарение на облачни технологии. Мишел ще предизвиква цифровите умения.

„ Потенциалът на технологиите, които разрешават на бизнеса и държавните управления да вършат нововъведения и да се трансформират, в никакъв случай не е бил по-голям и чакам с неспокойствие работата с нашите сътрудници и клиенти, с цел да прибавим тази стойност на района ”, разяснява назначението си Мишел Симънс.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР