Мис Силикон става част от поредицата Откраднат живот. Боряна Миткова,

...
Мис Силикон става част от поредицата Откраднат живот. Боряна Миткова,
Коментари Харесай

Мис Силикон влиза в „Откраднат живот”

Мис Силикон става част от поредицата „ Откраднат живот ”. Боряна Миткова, която сграбчва купата през 2016 година, за първи път ще играе в лентата, научи HotArena.

Появата й ще бъде във втория епизод на новия сезон, който се снима сега. Боряна проговори наскоро за новото си занятие. Тя призна, че се е тормозила преди дебюта си в киното.

Миската е получила огромна поддръжка от артиста Емил Марков, който влиза в кожата на доцент Петър Захариев. Боряна е очарована от професионализма и другарската среда в екипа на поредицата, написа „ България през днешния ден ”.

„ Поканата пристигна от моя позната, не беше предстояща въобще. Много се притеснявах, тъй като това е първата ми от този вид изяви. След като започнаха фотосите, видях, че няма нищо ужасно. Всички бяха извънредно благи с мен ", признава брюнетката.

Малко преди дебюта си в поредицата, Боряна прави и друга крачка — усилва бюста си. Само преди към месец тя се подлага на интервенция и през днешния ден може да се похвали, че има едни от най-големите бомби у нас.

„ Сложих си двойно по-големи импланти. Преди имах по 420 кубика, а в този момент са по 830 и от двете страни ”, хвали се Миткова.

Видинската чародейка е влажен идеал за доста от родните мъже. Тя нашумя, откакто печели купата Мис във Видин, а по-късно е затрупана с неприлични оферти.

Дори отхвърля предложение за 20 бона за една нощ. Освен това футболните ни асове също се увличат по нея.

Дори националът Ивелин Попов я ухажва, само че до връзка сред двамата по този начин и не се стига.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР