Мис Силикон Катрин Йорданова хваната от самата себе си (не

...
Мис Силикон Катрин Йорданова хваната от самата себе си (не
Коментари Харесай

Мис Силикон с депутатски стикер на колата, защо?

" Мис Силикон Катрин Йорданова хваната от самата себе си (не от КАТ, схваща се) на селфи-клип, за следващ път да кара с превишена скорост, този път в градски условия. Симпатичното, в тази ситуация, е че на карания от нея автомобил, има стикер Народно заседание Р България. В смисъл колата е на политик. И очевидно за това не я стопират.
Момичето се смее и ни декларира с възторг “Много ми е гадно, хора! Ужасно ми е! “
Преди седмици дамата се е снимала да кара на автомагистралата с близо 300 км/ч с кученце в скута, върти кормилото с …крак.

Мило, момиче, към този миг, бидейки на 23 г и тъпчейки Света в краката си, тъй като някой наш политик вероятно …. теб, няма да схванеш това, което ще ти напиша.
Но желая да знаеш, че на 23 г се вършат такива неточности, които те преследват освен в този живот, само че и във всички последващи. И ние, цъкащите с език и плюещи в пазва, сме ваши жертви. На политиците на Република България и на техните протежета.
Вие сте за затвор! Най-малкото за подигравка със знаците на България!

Хора, с тиктакане на език този джип няма да да ни подмине. Напротив. Този мега безценен джип е знак на урагана, който опустошава нас и децата ни всеки ден! Беззаконие, поп-фолк, опиати, корупция. Смърт.

Искам да кажа и на репортерите в Нова тв - не е смешно! Ние и децата ни сме по улиците! ", написа Надежда Джамбазова.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР