Мис България 2021 Сара Младенова се включва в местна гражданска

...
Мис България 2021 Сара Младенова се включва в местна гражданска
Коментари Харесай

Мис България се включва в гражданска инициатива за пътна безопасност в Шумен

Мис България 2021 Сара Младенова се включва в локална гражданска самодейност за пътна сигурност в Шумен.

В партньорство с Гражданско съдружие " Гласът на Шумен ", които са и съществени основатели на тази самодейност в Шумен, Сара Младенова ще съпровожда възпитаници и ще им дава насоки по какъв начин да пресичат безвредно по пешеходна пътека. " Гласът на Шумен " взаимно с Мис България 2021 ще проведат акция като част от тази самодейност на 26 септември – вторник, в региона на бул. Мадара в обедните часове, когато трафикът от възпитаници е максимален. От гражданското съдружие са подсигурили и дребни изненади за децата, които вземат присъединяване в акцията, а точно светлоотразителни връзки за обувки, които светят в тъмното и вършат пешеходците по-видими за водачите и по този начин понижават шанса от произшествия. За тази цел от сдружението си партнират с екипа на плана " VIDIM ", които са българска компания предлагаща светещи и светлоотразителни артикули за пътна сигурност на пешеходци.

" В разгара на новата образователна година и с бързо настъпwащите есенно-зимни сезони, когато дните стават по-къси и се стъмва по-рано, е все по-наложително да се обърне съществено внимание на учениците и всички пешеходци за стъпките, които подсигуряват безвредното секване и напредване в градка среда " – разяснява Сара Младенова.

В допълнение от сдружението изясняват, че са решили да си партнират с VIDIM тъкмо, тъй като преследват една и съща последна цел – прiдвижването по пътищата да бъде по-безопасно за пешеходците.

За нас е чест, че Сара Младенова като разпознаваема персона от град Шумен се ангажира да ни помогне в това начинание за разпространение на тематиката за пътна сигурност и то измежду най-застрашената каста на обществото в лицето на децата и учениците. Надяваме се с тази си идея да спомогнем освен с образоването на по-младите по какъв начин да се защищават при прiдвижването си в градска среда, само че и да мотивираме полемика по тематиката за пътна сигурност измежду обществото в град Шумен. "   Това показа ръководителят на сдружението " Гласът на Шумен " Петър Петров.

shumenonline.bg

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР