Мис България 2013 Нанси Карабойчева се сгоди за волейболния национал

...
Мис България 2013 Нанси Карабойчева се сгоди за волейболния национал
Коментари Харесай

Мис България каза Да на волейболист

Мис България 2013 Нанси Карабойчева се сгоди за волейболния национал Добромир Димитров. Красавицата е дружно с волейболната вяра от години, само че едвам неотдавна си споделиха "Да ".

Връзката им датира отпреди повече от 5 години, когато се срещат във волейболната зала. Мълвата приказва, че спортистът предложил брак на хубавицата точно на Нова година, а тя приела без да се замисли.

Истинско благополучие озарява лицето на Нанси, която мъчно може да скрие вълнението си при типа на блестящото украшение.

Димитров пък е безапелационен, че купата по никакъв начин не е променира приятелката му. Двамата все по този начин се забавляват в свободното си време с билярд, а също така я е запалил и по видеоигрите.

Влюбените към момента нямат публична дата за сватбата си, а професионалните им задължения изискват напълно времето им.

Нанси е приключила маркетинг в УНСС и продължава да учи магистратура. Тя е безапелационна, че когато слезе от котешката пътека ще се насочи в областта на маркетинга. Добромир пък е следващия волейболен национал, който влиза в редиците на обвързаните мъже.

Само преди две години сътрудника му Тодор Скримов се ожени за учителката Силвия Зубева, която му подари и първа дъщеричка.

Теодор Салпаров пък откри любовта в лицето на актрисата от „ Откраднат живот” Ралица Паскалева.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР