Мирослав Близнаков е военнослужещ в 61-ва Стрямска механизирана бригада. Вчера

...
Мирослав Близнаков е военнослужещ в 61-ва Стрямска механизирана бригада. Вчера
Коментари Харесай

Мирослав Близнаков от Карлово: Вижте истината за майка ми, която е болна от коронавирус

 Мирослав Близнаков е военнослужещ в 61-ва Стрямска механизирана бригада. Вчера неговата майка даде позитивна проба на Коронавирус 19. След издание на информацията за първи случай на болестта в града последваха доста отрицателни мнения в обществените мрежи, както и погрешна информация в медиите.

" Aз персонално взех решението да прибера майка им от Лондон. Тя е с хронично заболяване. На 20 март тя идва в България. Нямаше никакви признаци за ковид. Прибрахме се в Карлово. Същата вечер тя ме разсъни през нощта. Имаше висока температура. Извикахме Бърза помощ, която пристигна за 40 минути. Закараха я в Инфекциозното отделение в Карлово, а аз останах у дома. Към 02:00 майка ми се обади и ми сподели дойда и да я прибера. Оттам ми споделиха, че на нея й няма нищо и няма ковид. Двамата се прибрахме у дома. Подчертавам, че не сме имали контакт с никой различен. На другата заран от болничното заведение ми се обаждат и споделят, че майка ми би трябвало да е под наблюдаване и да я докарам в болничното заведение. Питам ги за какво тогава нощес са я изписали. Те не ми дадоха отговор. Попитах ги дали аз би трябвало да я докарам. Те ми споделиха, че няма никакъв проблем. Сложих маска и ръкавици. Оставих я пред Инфекциозно поделение, без да слизам от колата. ", споделя той пред Карлово прес.

" В момента майка ми е добре. Помолих я да не чете нищо по медиите поради всичката мръсотия, която се изля. Появява се погрешна и спорна информация. До брифинга на генерала, тя нямаше тежки признаци. След брифинга тя се тормози, подвигна темпвратура. Започнаха пробождания в гърдите, кашлица. "

" Призовавам всички жители за нещо просто: Нека бъдем хора. На всеки може да се случи. Никой не е застрахован. В нашата община всеки ден се прибират хора. Нека повече хора да постъпят като мен и да потърсят лекарска помощ даже и при най- дребните признаци. Аз би трябвало да остана под карантина до 3 април. Най-вероятно иска ми се направя проучвания преди да потегли на работа. Все отново може да съм преносител на вируса. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР