Минск. Българската ММА звезда Никола Дипчиков записа пореден бърз нокаут

...
Минск. Българската ММА звезда Никола Дипчиков записа пореден бърз нокаут
Коментари Харесай

Никола Дипчиков с нов експресен нокаут в ACA

Минск. Българската ММА звезда Никола Дипчиков записа следващ бърз нокаут в чеченската ММА организация ACA. Нашето момче се изправи против Крис Ханикът в борба от основната карта на ACA 132, което се организира в Беларус. Срещата им беше в междинна категория.

В началото на борбата двамата започнаха търпеливо. Дипчиков взе центъра и финтираше своя конкурент. Ханикът опита да вкара композиция, само че Дипчиков избегна. Никола също опита да вкара удар, само че не откри задачата.

Дипчиков вкарва лоу кик, което е първи прецизен удар в багра. Ханикът потегля за срутване, само че не съумява. Двамата съкратяват дистанцията и Дипчиков наранява своя конкурент след страхотна композиция. Никола пресира в търсене на нокаута, а Ханикът потегля за срутване.

Битката стига до земята, където Дипчиков смазва Ханикът с лакти. Никола съумява да нокаутира брутално Ханикът от легнало състояние с тежки лакти. Срещата им завършва за 91 секунди в първия рунд.

С тази победа Никола се връща към триумфите, откакто през април падна от Гасанов в пердах за краткотрайната купа. Дипчиков печели 3 от последните си 4 борби в ACA и успехите са с нокаут в първия рунд.

Източник:
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР