Минко Михайлов бе избран сред най-добрите автори на Международния Фотографски

...
Минко Михайлов бе избран сред най-добрите автори на Международния Фотографски
Коментари Харесай

Пловдивски фотограф спечели три медала в Черна гора

Минко Михайлов бе определен измежду най-хубавите създатели на Международния Фотографски Салон в Черна Гора - Monte International Photo Circuit 2022 - Salon TIVAT. Пловдивският фотограф завоюва два златни и един бронзов орден на състезанието.

Михайлов разгласи новината единствено ден преди откриването на втората му независима галерия „ Азия “ в Залите за краткотрайни експозиции на Градската художествена изложба на Главната. То е на 12 май от 18 ч. Изложбата може да бъде прегледана до 2 юни.

Фотосите, които посетителите ще видят, пресъздават колорита и хубостта на страни от Южна Азия, които създателят е посетил – Камбоджа, Мианмар, Лаос, Виетнам, Филипини, Тайланд, ОАЕ. Експозицията съдържа 41 произведения - пейзажи, портрети и репортажни фрагменти, разкриващи духа и магията на източния континент.

Минко Михайлов е роден през 1972 година в Пловдив. Биолог е по обучение. Той е професионален фотограф. Снимането за него е ключ към нови светове и познанства. Обича да пътешества и да разкрива хубостта на света. Назависимо дали снима хора или природа, Минко Михайлов се пробва да улови мига, оня момент, който в никакъв случай повече няма да се повтори. Фотографията за него е всичко това, което се събира в една дума – пристрастеност.

Михайлов на голям брой интернационалните състезания у нас и по света.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР