Министрите от кабинета на Кирил Петков обсъждат важна точка за

...
Министрите от кабинета на Кирил Петков обсъждат важна точка за
Коментари Харесай

Прекратяват мандата на Пламен Георгиев като консул във Валенсия


Министрите от кабинета на Кирил Петков разискват значима точка за държавното управление - краят на политическите назначения и на назначенията на хора, които не са свързани с професионалната активност там, където отиват, изключително в Министерство на външните работи.

" Хора като Пламен Георгиев, който беше назначен напълно по политически аргументи във Валенсия, Испания, аз предлагам да го отзовем и това да бъде признакът, че този път политическите назначения не са методът и методът, по който оттук насетне нещата ще се случват ", съобщи при започване на държавното съвещание министър председателят Кирил Петков.

Припомняме, че Пламен Георгиев е някогашен началник на КПКОНПИ, който бе назначен за консул във Валенсия след скандал с противозаконни пристройки на жилището му.
 Пламен Георгиев се отхвърли да апелира решението за терасата си Обновена
Пламен Георгиев се отхвърли да апелира решението за терасата си

Премиерът се заканил, че другояче няма да го пусне като консул във Валенсия

Ваксинационната стратегия би трябвало да работи и поздравът ми към министъра на опазването на здравето е, че единствено за вчерашния ден към този момент има 24 747 души имунизирани. От началото на новата стратегия за имунизация има над 130 000 имунизирани души. С това се похвали министър-председателят на първото за годината съвещание на Министерски съвет.

Петков поздрави министъра на опазването на здравето проф. Асена Сербезова , тъй като когато се приказва за ограничения, би трябвало да се знаят задачите - да се спасят оптимално доста животи в идващите месеци, да не се затвори стопанската система и децата да вървят на учебно заведение.

Когато приказваме за дейностите ни, задачата ни е ясна и към този момент имаме цялостни резултати, удовлетворен е Петков. По думите му задачата на държавното управление била в допълнение да бъдат имунизирани 300 000 души вследствие на новата стратегия за имунизация, като към този момент е реализирана 1/3 от този резултат.
 Намалиха периода за бустерна доза на 3 месеца
Намалиха периода за бустерна доза на 3 месеца

Удължиха периода за безплатните ваксини против грип за възрастните хора

Кирил Петков открои и положителните оферти в бранш " Туризъм ". За това държавното управление усилва от 1,8 до 2,3 млн. лева средствата за Ковид ограниченията за туризма.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР