Министерството на вътрешните работи на Австрия разпространи наредба какви действия

...
Министерството на вътрешните работи на Австрия разпространи наредба какви действия
Коментари Харесай

Австрия забранява носенето на бурки от 1 октомври

Министерството на вътрешните работи на Австрия популяризира разпоредба какви дейности би трябвало да подхващат държавните чиновници към дамите, чиито лица са закрити с бурки, никаби или наричани по различен метод покривала на лицата. Общото мото е " разяснение преди санкциониране ", защото законът планува санкция от 150 евро за всички, които не го съблюдават.


Още на австрийските летища чиновниците ще връчват на идващите забулени дами брошура на немски, арабски, британски и турски, която коментира, че закриването на лицата на публични места в страната е неприемливо според закон, признат през юни от Народното събрание.

По мнението на чиновници от Цел ам Зее, алпийски регион наоколо до един от най-красивите глетчери, който е желано място за отмора на арабски туристи, санкцията би трябвало да се постанова автоматизирано, защото това е планувано в закона.

Туристическият бизнес, който е един от най-важните стопански браншове в Австрия, не е смутен от новия закон.

" Ние вършим осведомителни акции в съответните страни, на първо място в Саудитска Арабия ", декларира пред вестник " Курир " представителка на рекламна компания. Тя въпреки всичко прибавя, че към момента не е стартирала лятната туристическа акция и е невероятно да се отчетат последствията от новия закон.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР