Министерството на туризма следи случая с руски деца, чийто автобус

...
Министерството на туризма следи случая с руски деца, чийто автобус
Коментари Харесай

Министерството на туризма следи ситуацията с руските деца, чийто автобус катастрофира край Приморско

Министерството на туризма следи случая с съветски деца, чийто рейс катастрофира на пътя сред Китен и Приморско, при непряк конфликт с лек автомобил.

В рейса, претърпял пътното произшествие, са пътували 40 деца от Русия. Всички са добре, потърпевши няма и след случая са траяли пътуването си. Те са у нас на детски лагер, настанени в база в Китен, а през днешния ден са тръгнали на еднодневна екскурзия до Бургас.

Посещението на децата в България се провежда от компания „ Балкан експрес “ ЕООД. Дружеството има регистрация за туроператор от 2005 година и е вписано в Националния туристически указател. Фирмата има настояща застраховка със ЗД ЕВРОИНС АД, като цената й е 25 хиляди лева, а срокът на годност март 2019 година

Министерството на туризма поддържа връзка с шефа на туроператора, както и с способените органи и институции и получава своевременна информация за обстановката. При нужда ведомството ще окаже нужната поддръжка за сполучливото решение на зародилата обстановка.

Детски и училищен туристически пътувания наложително се провеждат от регистриран туроператор или туристически сътрудник, вписан в Националния туристически указател.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР