Министерството на труда и социалната политика организира конкурс за годишни

...
Министерството на труда и социалната политика организира конкурс за годишни
Коментари Харесай

МТСП ще отличи най-добрите практики в корпоративната социална отговорност за втори път

Министерството на труда и обществената политика провежда конкурс за годишни награди в региона на корпоративната обществена отговорност – „ Социално виновен стратегически мениджмънт “.

С нея за втора година ще бъдат отличени частни работодатели, административни структури и цивилен организации, които ползват транспарантни, обществено виновни управнически и бизнес практики.

Конкурсът има за цел да разпространява положителните образци в корпоративната обществена отговорност и да насърчи повече работодатели да влагат в своите чиновници и да се ангажират със обществени дела, които покачват качеството на живот и подкрепят общественото, икономическо и екологично стабилно развиване на обществото.

Наградата ще се връчи в три категории – човешки запаси, общество и околна среда. Победителите ще бъдат отличени на публична гала, която ще се състои през декември 2022 година в София.

Кандидатстването е до 18 ноември 2022 година посредством попълване на формуляр, който може да изтеглите тук:  и да изпратите на адрес: .
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР