Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) обявява фотоконкурс на

...
Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) обявява фотоконкурс на
Коментари Харесай

МРРБ търси най-красивите гледки по поречието на Дунав

Министерството на районното развиване и благоустройството (МРРБ) афишира фотоконкурс на тематика "Една река - десетки божествен кътчета ", отдаден на Международния ден на река Дунав, който се отбелязва на 29 юни, оповестиха от ведомството.

В конкуренцията може да се включи всеки, който е запечатал красива панорама по поречието на реката или по нейното крайбрежие. Изискванията са фотосите да са направени през последната година и половина и да показват река Дунав. Големината им би трябвало да е сред 2 MB и 6 MB. Задължително е при изпращането да бъдат посочени име и адрес на създателя, телефон, възраст, както и изложение на мястото, където е направена фотографията. Министерство на регионалното развитие чака фотосите на гланц [email protected] в интервала от 3 май до 15 юни 2018 година

За трите най-хубави, които ще бъдат избрани от особено жури, ще има атрактивни награди. Предвидени са и доста поощрителни награди.

Целта на състезанието е да открие най-красивите кътчета по река Дунав, снимани в българския сектор по продължение на 370 км сред Връв и Айдемир и да ги покаже на необятната аудитория на специфична галерия, която министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков ще открие на 29 юни в Русе.

Част от фотосите ще бъдат показани и в специфичната галерия на "Моста на влюбените " в София. Тя ще бъде показана през октомври, в границите на Седмия годишен конгрес на Дунавската тактика, който ще се състои дружно с министерска среща за туризма. Очаква се в събитията да се включат трима еврокомисари и над 600 участници - министри, представители на разнообразни институции, бизнеса и неправителствения бранш.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР