Министерството на правосъдието подписа споразумение в защита на социалните права

...
Министерството на правосъдието подписа споразумение в защита на социалните права
Коментари Харесай

Правосъдното министерство подписа социално споразумение с КТ Подкрепа

Министерството на правораздаването подписа съглашение в отбрана на обществените права на чиновниците си. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на правораздаването. 



Служителите би трябвало да се усещат предпазени и оценени, да срещат заслужено и обективно отношение, сподели министърът на правораздаването Крум Зарков през днешния ден при сключване на съглашение със синдикална секция на КТ " Подкрепа “ към Синдикат на административните чиновници " Подкрепа “.

Двустранният документ цели да подсигурява обществена сигурност, градивно партньорство, да предотврати спорове и да регламентира по-благоприятни условия за реализиране на служебните правни отношения на държавните чиновници в Министерството на правораздаването.

На формалната среща сред двете страни министър Зарков акцентира значимостта от обществената отбрана на обществените права на държавните чиновници и добави, че съглашението е рамка, а осъществяването зависи от хората.

При подписването на съглашението участваха представителите на КТ " Подкрепа “ в лицето на Ваня Григорова и Кремена Атанасова, а от страна на Министерството на правораздаването представител бе Цветанка Дишлийска.

" Социалният разговор е " задача допустима “ за Министерството на правораздаването, а съглашението е начало, което ще градим във времето “, разясниха от синдиката. Те показаха и удовлетворението си от бързия развой на приготовление на документите по към този момент подписаното съглашение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР