Министерството на отбраната в Москва опроверга информация във в. Комерсант,

...
Министерството на отбраната в Москва опроверга информация във в. Комерсант,
Коментари Харесай

Москва опроверга съобщение, че руски самолети са били унищожени от бунтовници в Сирия


Министерството на защитата в Москва опроверга информация във в. " Комерсант ", съгласно която седем съветски самолета са били унищожени от размирен артилерийски обстрел против военновъздушната база Хмеймим в Сирия на 31 декември, съобщи ТАСС.

Съобщението за сякаш " в действителност унищожени " седем съветски военни самолета във въздушната база Хмеймим е фалшив. Руската авиогрупа в Сирия е в бойна подготвеност и продължава да извършва дилемите си, съобщи събеседник на организацията в московското министерство.

При неочакван минометен обстрел против летище Хмеймим от страна на диверсионна група на 31 декември след рухването на нощта са починали двама военнослужещи, посочи съветското министерство на защитата.

Руският вестник " Комерсант " цитира по-рано източници, съгласно които на 31 декември бойци от терористична формация са обстреляли с миномети базата Хмеймим и са унищожили четири бомбардировача Су-24, два изтребителя Су-35С, един транспортен аероплан Ан-72 и един склад за боеприпаси. По данни на изданието допустимо било да са потърпевши и над 10 съветски военни.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР