Министерство на вътрешните работи награди с плакети и парични награди

...
Министерство на вътрешните работи награди с плакети и парични награди
Коментари Харесай

МВР награди олимпийските медалисти от Токио

Министерство на вътрешните работи награди с плакети и парични награди участниците на олимпийските игри в Токио. На специфична гала министър Бойко Рашков се срещна с част от медалистите и спортистите, които са от системата на Министерство на вътрешните работи.



С плакет и поздравления си потегли златната медалистка в каратето - Ивет Горанова. Тя получи предложение от Бойко Рашков да се влее в редиците на Министерство на вътрешните работи, като той съобщи, че за него това ще бъде огромна чест. С отличие се снабди и нейния треньор Ангел Ленков, който към този момент е част от системата на Министерство на вътрешните работи.

Снимка: Ладислав Цветков

" За нас ще бъде чест тя да бъде измежду нас и по този начин ще утвърдим престижа на Министерство на вътрешните работи. Ще чакам отговор Ви ", обърна се Рашков към Горанова.

Сребърната медалистка в стрелбата Антоанета Костадинова също получи плакет. Такъв имаше и за треньорът ѝ Христо Христов.

Снимка: Ладислав Цветков

Отличени бяха още бронзовата медалистка в битката Тайбе Юсейн и нейният треньор Петър Касабов.

Снимка: Ладислав Цветков

Министърът присъди парични награди на представителя на Българи в тройния скок Тихомир Иванов и боркинята Мими Христова. На церемонията не участваха участничката на 7 олимпийски игри в стрелбата и двукратна олимпийска шампионка Мария Гроздева, лекоатлетката и участничка на пет олимпийски игри Ивет Лалова и самбистът Янислав Герчев.

Тази вечер (12 август) медалистки от олимпийските игри в Токио ще бъдат посетители на bTV в специфичното студио " Победителите от Токио ". То стартира в 20:00 ч. Не го пропускайте!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР