Министерският съвет реши да даде съгласие за откриване на консулство

...
Министерският съвет реши да даде съгласие за откриване на консулство
Коментари Харесай

Съдружник на Константин Кръстев от Хелпкарма стана консул на Колумбия

Министерският съвет реши да даде единодушие за разкриване на консулство на Република Колумбия в Република България, ръководено от почетно консулско длъжностно лице, със седалище в София и с консулски окръг, обхващащ територията на Република България.

Сокол Янков ще извършва функционалностите на почетно консулско длъжностно лице на Република Колумбия в Република България. Той е бакалавър по „ Икономика " и магистър по „ Бизнес администрация " от Нов Български университет. От 2007 година досега Янков е заемал разнообразни управителни длъжности в частния бранш.

Откриването на почетно консулство на Република Колумбия в България, ръководено от почетно консулско длъжностно лице, разполага с кардинален капацитет да даде позитивни резултати в устрема към задълбочаване на двустранните връзки в редица области.

Името Сокол Янков съответствува с прочут роден предприемач и притежател на „ Кредисимо “ и „ Хелпкарма “.

Преди няколко месеца следствие на БТВ извади скандални обстоятелства за метода, по който Хелпкарма разходва парите от донори. Оказа се, че платформата удържа % от даренията, с цел да се устоя и развива активността си, като един чиновник взимал заплата от над 20 хиляди лева

„ При нас хората са добре заплатени, защото работят извънредно интензивно, от време на време под значителен стрес. Каузата е в сърцето, но в последна сметка, всички имаме сметки и би трябвало да си ги плащаме “, сподели тогава другият притежател на „ ХелпКарма “ Константин Кръстев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР