Министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова

...
Министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова
Коментари Харесай

Ето как ще рекламираме България

Министърът за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета... към профила взе присъединяване в Годишната среща на търговско-икономическите съветници в Службите по търговско-икономическите въпроси, проведена от Министерството на стопанската система, съобщи кореспондент на novini.bg.

Министър Павлова срещна комерсиалните ни аташета с трите съществени цели на българското председателство. Тя заяви, че близо 5 млн. лева е заделила страната ни за рекламни презентационни материали и дарове, с цел да може да се покаже на чужденците опциите на България. Палова прикани комерсиалните ни аташета да популяризират България, защото би трябвало да се промени образът й. „ Ние сме водач на Балканите, защото сме постоянна страна и имаме ясно изразена европейска ориентировка. Всички дружно би трябвало да работим, с цел да разпространяваме опциите на страната. България ще поеме европредседателството в един турболент миг, когато ще бъдат водени договарянията за Брекзит “, съобщи Лиляна Павлова.

2018 е европейска година на културата и управлението на Европейски Съюз е опция страната ни да бъде опозната по един друг метод посредством културните й забележителности. От 1 декември ще има уебсайт на председателството. Комуникацията ще се развива и през обществените мрежи, стана ясно още от думите на Павлова.

На 11 януари откриваме председателството в Народния спектакъл. На идващия ден е първата неофициална среща на водачите на Европейски Съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР