Министърът на вътрешните работи Валентин Радев е на работно посещение

...
Министърът на вътрешните работи Валентин Радев е на работно посещение
Коментари Харесай

Министър Валентин Радев ревизира работата на полицията във Враца

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев е на работно посещаване и във Враца, видя кореспондент на организация BulNews. Той се срещна с представителите на локалната власт, а задачата бе постигането на още по-добра връзка сред кметовете и Министерство на вътрешните работи.
На срещата са били разисквани съответни въпроси и практики сред кметовете и полицейските структури, които да подсигуряват публичния ред и сигурността на хората във всички обитаеми места в района. Пред медиите той разгласи, че оценката на по-голямата част от кметовете във Врачанско към полицията е доста добра.
„ Говорехме с кметовете на обитаемоте места от региона най-много за битовата престъпност, видеонаблюдението и изобщо какво прави Министерство на вътрешните работи за сигурността на хората. Според множеството кметове полицията работи добре с тях, само че имат забележки по тъжби и сигнали, униформените да се отзовават по-бързо на повикванията им. Говорихме и за камерите и стана ясно, че в Козлодуй има 470 камери и програмен продукт за видеонаблюдение. С камерите е доста елементарно да се стигне до нарушителите и да се позволяват по-бързо закононарушенията “, съобщи Радев.
На срещата с изключение на кметовете от региона участва и регионалният шеф Малина Николова, кметът на Враца Калин Каменов, народните представители от Врачанско, магистрати, прокурори и управлението на Министерство на вътрешните работи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР