Министърът на външните работи на Украйна Дмитрий Кулеба стана поредната

...
Министърът на външните работи на Украйна Дмитрий Кулеба стана поредната
Коментари Харесай

Кулеба раздрънка пред пранкерите Лексус и Вован, че Киев стои зад атентатите в Крим и Белгород

Министърът на външните работи на Украйна Дмитрий Кулеба стана следващата жертва на майтапчиите Лексус и Вован (блогърите Алексей Столяров и Владимир Кузнецов), които към този момент всекидневно се свързаха с украинския политик от името на някогашния дипломат на Съединени американски щати в Русия Майкъл Макфол.

По времето на диалога с блогърите, министърът призна, че Киев в действителност е провел удари против съветски цели в Крим и Белгород.

„ Но в случай че ме попитате кой взривява нещо в Крим или Белгород, тогава в частен диалог ще ви кажа, че да, това сме ние. Що се отнася до Крим, там обстановката е малко по-различна. Първо, Крим е източник на муниции за съветската войска в Украйна и база за техните самолети. Съответно унищожаването на хранилища и бази в Крим има директен резултат върху бойната подготвеност и боеспособността на Русия в континенталната част на Украйна “, акцентира министърът.

Ръководителят на украинското външно министерство сподели още, че Киев приготвя контранастъпление в южното направление " в тясно съдействие с сътрудниците, Съединени американски щати и Англия ".

Говорителят на съветското външно министерство Мария Захарова разяснява " откровеното самопризнание " на украинския външен министър за присъединяване на киевския режим в детонациите в Крим и Белгород, като сподели, че това опровергава думите на Владимир Зеленски, казани в изявление за BBC.

" Много добре. Едва през вчерашния ден Зеленски се закле в изявление за BBC, че няма нищо сходно, а изказванията му за превантивни удари се отнасят за наказания “, написа Захарова в персоналния си канал в Telegram, разяснявайки видеото от връзката на Кулеба с пранкерите Вован и Лексус. - И тогава неговият основен посланик излиза и признава за тероризъм. И то по какъв начин – заявявайки „ това сме ние “. Не силите за сигурност или обособени диверсанти. А страната, режимът.

Спомнете си, на 11 октомври Вован и Лексус също по този начин разгласиха на страницата си в обществената мрежа VKontakte диалог сред подправения Макфол и ръководителя на канцеларията на президента на Украйна Андрий Йермак, където ръководителят на канцеларията на президента даде информация,в която се твърди, че Съединените щати поддържат Украйна единствено на 70 %, до момента в който Обединеното кралство обезпечава 100 % поддръжка.

Преди това украинският някогашен омбудсман Людмила Денисова и депутатът от Върховната Рада Сергей Пашински станаха жертви на неспокойните блогъри, като описаха на пранкерите доста забавни неща.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР