Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров неволно породи

...
Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров неволно породи
Коментари Харесай

Смях в залата след реплика на Лавров, с която представи Русия като жертва на войната

Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров несъзнателно породи смях в залата по време на конференция в Индия, когато се опита да показа страната си като жертва на войната в Украйна.

Лавров беше представител на " Диалога от Раисина " - многостранна конференция по геополитика в Ню Делхи. Събитието беше отдадено на полемики за главните провокации пред света в региона на политиката и стопанската система.

Той дискутира тематиките с индийския анализатор Санджой Джоши и отговори на няколко въпроса от публиката. Един от присъстващите реши да попита Лавров: " Как войната (в Украйна) се отрази на енергийната тактика на Русия и ще докара ли тя към привилегия за Азия? И в случай че да, то по какъв начин Индия ще бъде включена в тях? ".

72-годишният политик и непосредствен съдружник на президента Владимир Путин заложи на явно погрешното изказване, че Русия в действителност се е пробвала да спре военния спор.

" Войната, която се опитваме да спрем, която беше стартирана против нас благодарение на украинския народ, несъмнено, повлия на политиката на Русия, в това число и на енергийната политика ", сподели той.

Думите му мигновенно провокираха смях и бурни реакции от гостите на събитието.

Russian Foreign Minister Sergei said during his speech in New Delhi that Russia is trying to stop the war against, which it started. The audience reacted with laughter.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР