Министърът на отбраната Тодор Тагарев ще присъства утре, 5 юли,

...
Министърът на отбраната Тодор Тагарев ще присъства утре, 5 юли,
Коментари Харесай

Министър Тагарев ще присъства на учението на бойната група "Enhanced Vigilance Activity-23"

Министърът на защитата Тодор Тагарев ще участва на следващия ден, 5 юли, на заключителния стадий на учението " Enhanced Vigilance Activity-23 ", което се организира на образователен полигон " Ново село " с присъединяване на военнослужещи от италианската бригада " Пинероло ", многонационалната бойна група с рамкова страна Италия, на която България е страна-домакин, и военни формирования от Сухопътните войски. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на защитата.

Участниците в учението ще показват качества при водене на отбранителни бойни дейности. Те ще бъдат следени от началниците на защитата на България и на Италия адмирал Емил Ефтимов и адмирал Джузепе Каво Драгоне, висши офицери от българската и италианската войска и от структури на НАТО. В деня за демонстрации на учението са поканени да участват представители на държавни институции, народни представители, военни аташета, упълномощени в нашата страна.

Успоредно с демонстрациите на качества в границите на обучение " Enhanced Vigilance Activity -23 " на образователен полигон " Ново село ", гостите ще могат да следят и дейностите на участниците в обвързваното тактическо обучение " Ответен удар ", което се организира на образователен полигон " Корен ", чрез комуникационно-информационна система за видеонаблюдение.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР