Британският крал Чарлз Трети се готви да се завърне към

...
Британският крал Чарлз Трети се готви да се завърне към
Коментари Харесай

Крал Чарлз III се завръща към обществените си задължения

Британският крал Чарлз Трети се готви да се завърне към публичните си отговорности от идната седмица, откакто лекарите са му споделили, че здравословното му положение се усъвършенства.

Британският монарх бе диагностициран с рак.

" Негово Величество кралят скоро ще се завърне към публичната си активност след интервал на лекуване и възобновяване, последвал диагностицирането му с рак ", се споделя в изказване на Бъкингамския замък.

Въпреки че дворецът не се впуска в конкретика по връзки на здравословното положение на краля, представител на Бъкингамския замък съобщи, че " неговата стратегия за лекуване ще продължи, само че лекарите са удовлетворени в задоволителна степен от постигнатия до момента прогрес, което разрешава кралят да се завърне към някои свои публични отговорности ".

Въпреки това публичните отговорности ще бъдат " по нужда приспособени, с цел да бъдат сведени до най-малко рисковете пред излекуването " на краля.

Във вторник крал Чарлз и брачната половинка му Камила ще посетят център за битка с рака, в който кралската двойка ще се срещне с медицински екипи и пациенти, заяви Бъкингамският замък.

Освен това се възнамерява в края на юни Чарлз и Камила да бъдат домакини на среща с японския император Нарухито и неговата брачна половинка, императрица Масако.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР