Министърът на отбраната Тодор Тагарев предупреди за сили, които инвестират

...
Министърът на отбраната Тодор Тагарев предупреди за сили, които инвестират
Коментари Харесай

Тагарев предупреди за сили, които инвестират ресурси във враждебно влияние

Министърът на защитата Тодор Тагарев предизвести за " сили, които влагат запаси във враждебно въздействие ". Повод за коментара му стана информацията за чиновник на Министерство на вътрешните работи е изнасял информация за непозната страна.

" Ние имаме механизми, които си работят непрекъснато. Някаква специфична инспекция във връзка със случая, разгласен през вчерашния ден, няма и няма по какъв начин да има, защото по тази причина си работят главно ДАНС, има някои функционалности на Военна полиция. По принцип би трябвало да се тормозим от враждебно въздействие в нашата страна и на сили, които влагат обилни запаси такива цели ", съобщи той представен от БНР.

На конгрес за военните нововъведения Тодор Тагарев напомни, че поради нападателните дейности на Путин условията към отбранителната промишленост нарастват доста. Тагарев сподели, че ще се употребяват опциите за придобиване на отбрана в многонационални формати.

" Ние се присъединихме към самодейността за европейски небесен щит и ще забележим по какъв начин процедурно в този момент ще се случи това. Но несъмнено е в наш интерес в този случай, точно по този метод - събрани няколко страни дружно договарят допустимо най-хубавите условия за всички като цена и като периоди на доставки и като следваща поддръжка ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР