Министърът на на образованието и науката Красимир Вълчев Красимир Вълчев

...
Министърът на на образованието и науката Красимир Вълчев Красимир Вълчев
Коментари Харесай

Министър Красимир Вълчев издаде заповед за продължаване на онлайн обучението за учениците от 5-и до 12-и клас до 31 януари 2021 г.

Министърът на на образованието и науката Красимир Вълчев  Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 година От септември 2009 издаде през днешния ден заповед по отношение на продължение на образованието от разстояние в електронна среда посредством потреблението на средствата на осведомителните и информационните технологии за учениците от 5-и до 12-и клас в интервала от 4 януари 2021 година до 31 януари 2021 година Това оповестяват от Регионалното ръководство на образованието в София-град на шефовете на столичните учебни заведения.

Заповедта на министър Вълчев е за всички възпитаници в страната от 5-и до 12-и клас и е издадена по отношение на изменение и допълнение на заповед на проф. доктор - министър на опазването на здравето, по отношение на удължение на периода на въведените краткотрайни противоепидемични ограничения на територията на България до 31 януари 2021 година

"Нареждам в интервала от 04.01.2021 година до 31.01.2021 година образованието на учениците от 5-и до 12-и клас, записани в дневна, вечерна, задочна, самостоятелна и комбинирана форма на образование и в дуална система на образование, да се реализира, доколкото и в случай че е допустимо, от разстояние в електронна среда посредством потребление на средствата на осведомителните и информационните технологии ", се споделя в заповедта от през днешния ден на министър Красимир Вълчев  Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 година От септември 2009.

Той прецизира, че заповедта се издава заради нужда от предприемане на ограничения за ограничение на разпространяването на COVID-19, за обезпечаване на живота и здравето на учениците, на педагогическите експерти и на другите чиновници в учебните заведения.

Учениците от 1-и до 4-и клас се връщат за присъствено образование в учебните заведения от 4 януари 2021 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР