Министърът на младежта и спорта Весела Лечева и кметът на

...
Министърът на младежта и спорта Весела Лечева и кметът на
Коментари Харесай

Весела Лечева ще присъства на откриването на Арена Бургас на 18 май

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева и кметът на Бургас Димитър Николов ще бъдат измежду формалните лица, които ще вземат участие в откриването на многофункционалната спортна зала " Арена Бургас ".

Тържественото събитие ще се организира този четвъртък (18 май), като програмата ще започва в 18.00 часа, а от 19.00 следва и основното събитие за вечерта - мач №3 от полуфиналната серия в НБЛ сред Черноморец Бургас и Рилски състезател.

Входът за всички гости ще бъде свободен, а феновете ще могат да получат своя билет с указано място за сядане на някой от трите пункта на входа на оборудването. За да се избегне скупчване и очакване, вратите на залата ще бъдат отворени два часа преди началото на откриването, т.е. в 16 часа. Призовават се посетителите да извършват инструкциите, които ще им бъдат дадени при входа на залата и да сядат на посочените им места в позволените браншове.

Зала " Apeнa Бypгac " е на пет равнища. Тя е единствената в страната, която дава отговор на всички условия, позволяващи семейството на европейско и международно състезание по лека атлетика на закрито. Освен всички лекоатлетически дисциплини, в нея ще могат да се практикуват xaндбaл, баскетбол, бойни спортове, волейбол, художествена гимнастика и доста други спортове. Съоръжението включва 3 тpeниpoвъчни зaли, тpиeтaжeн пapкинг, както и спомагателни обслужващи пространства.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР