Министърът на младежта и спорта Радостин Василев говори по актуалните

...
Министърът на младежта и спорта Радостин Василев говори по актуалните
Коментари Харесай

Радостин Василев направи интересни разкрития и заяви: Няма сблъсък за президент на БФС

Министърът на младежта и спорта Радостин Василев приказва по настоящите тематики в спорта. Той бе посетител на 65-ата годишнина на Спортния тотализатор и взе отношение и по горещите тематики във футбола.

„ Тази година се обрисува да бъде годината на промените както в Българския състезателен тотализатор, по този начин и в българския спорт. Поставил съм цели пред управлението на тотализатора и в техен забавен е да ги изпълнят. Основната е да печели добре, тъй като това е основата за бюджета ни за спорт и просвета. Тази година предстоят законодателни промени в закона за хазарта и смяна в централната компютърна система. Предстои и рационализация в игрите и вложения, които да доведат облагата следващата година да е по-голяма. Това е доста значимо дружество за страната. Всява непоклатимост и бистрота. Това би трябвало да се задържи. Необходимо е да се ръководи съвременно “, съобщи Василев.

„ Няма конфликт за президентския пост в БФС. Конгресът ще бъде единствено за приемане за бюджет. Поканили сме доста хора. Не мога да взема позиция. Не ме е поканил Борислав Михайлов. Ще бъда на финала в неделя. Нямам желания. Нека да победи по-добрия тим. Видях, че ЦСКА и Лудогорец са ни почели, чакам и посетители от Левски. Отдавна не съм последовател “, добави още той.

„ Приключихме с обжалването на Гошо Гинчев и Христо Йовов. Не са в управлението на Спортния тотализатор. Много е значимо да отбележим следното. Ние на ЦСКА пари не даваме. Даваме им единствено опция сами да си построят стадиона. Към сегашния миг страната и ММС не могат да дават пари на футболни тимове за игрища. Стадионът на Левски е на регионалната администрация. Говорил съм с Левски. Като има пари за всички игрища, ще има и за тях. Тези два проблема не следва да се показват като едно”, сподели министърът.

В прикаченото видео вижте какво още сподели Радостин Василев!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР