Министърът на младежта и спорта Красен Кралев посети спортните обекти

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев посети спортните обекти
Коментари Харесай

Красен Кралев посети спортните обекти в Търговище

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев посети спортните обекти в Търговище дружно с кмета на града доктор Дарин Димитров, регионалния шеф Митко Стайков и зам. регионалния шеф Панайот Димитров.

Визитата на министъра стартира от залата по повдигане на тежести на състезателен клуб " Светкавица " в спортното учебно заведение " Никола Симов ", която следва да бъде главно ремонтирана със средства на Министерството на младежта и спорта.
 Снимка 403800
Източник:

" Имаме европейска шампионка по повдигане на тежести Ивана Петрова, която е израснала в тази зала. Тук е станала спортист. Виждате какви са мизерни изискванията. Това не е мястото, където могат да се организират естествени подготвителни занимания. Затова дружно с кмета и регионалния шеф взехме решение да се направи главен ремонт на цялото помещение ", сподели министър Кралев пред присъстващите в залата.

Ремонтът на залата е за разпространение на спорта в града, както и да подтиква подрастващите към систематични и всекидневни занимания със спорт.
 Министър Кралев: Олимпийската подготовка по волейбол ще се организира във Варна
Министър Кралев: Олимпийската подготовка по волейбол ще се организира във Варна

" Във Варна има 275 клуба и над 30 000 картотекирани състезатели с огромна и богата спортна история "

" Благодарим на министър Кралев, че е тук при нас. За нас е огромна чест и задоволство, че имаме уважението на цялото държавно управление и се поставят грижи за нашите съграждани, деца и спортисти. Това демонстрира, че ние си вършим добре работата ", уточни кметът на Община Търговище доктор Дарин Димитров.

Спортният министър се срещна и с една от най-хубавите български състезателки по спортна пукотевица Антоанета Бонева, която е играч на клуб " Светкавица ", Търговище.
 Снимка 403799
Източник:

Другия месец Антоанета има международна купа в Индия, която се явява подготовка за Токио 2020 и ще се бори за квота.

Тя го разведе из напълно актуализирания състезателен комплекс в града, в който се организират тренировки по спортна пукотевица, художествена и спортна гимнастика и битка.

Красен Кралев посети и залата за бокс, която е в доста тежко положение и игрищата за тенис, които към момента са в развой на градеж.
 Снимка 403798
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР