Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и министърът на

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и министърът на
Коментари Харесай

Министър Кралев и министър Кирилов бяха гости на боксов турнир между лишени от свобода

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и министърът на правораздаването Данаил Кирилов участваха на осмото издание на боксовия шампионат сред лишените от независимост от пандизите в страната. Събитието се организира на територията на Централния софийски затвор под мотото " Не на опиатите и експанзията ".

В хода на конкуренцията се организираха 23 срещи, а присъединяване взеха близо 50 боксьори. На кръга се качиха тимове от пандизите в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Плевен, Ловеч, Враца и Белене.
 Снимка 484288
Източник:

Инициативата дава опция на лишените от независимост да се включат в акция за поощряване на спортните действия, която реализира поправително влияние посредством обезпечаване на условия за поддържане на физическото и психическото им здраве, лимитира негативните последствия от въздействието на средата и подтиква физическото им образование.

През последните няколко години Министерството на младежта и спорта работи интензивно за основаване на съответни принадлежности за личностно развиване и попречване на експанзията.
 Министър Красен Кралев изрази задоволството си от българските почитатели
Министър Красен Кралев изрази задоволството си от българските почитатели

" За разлика от други европейски страни, България разреши на последователите да поддържат своите любимци от трибуните "

Основният инструмент, който ММС употребява за предварителна защита на зависимости и експанзия, е Национална стратегия за осъществяване на юношески действия. В цялата страна се извършват планове, ориентирани към предварителната защита на зависимости и експанзия, като главен метод, който бива прилаган е спортът.

Министър Кралев поздрави уредниците на шампионата за реализирането му и пред тях подчертава, че посредством спорт може да бъде трансформирана отрицателната сила в мотивация. Освен, че учи на почтена игра спортът оказва и положително въздействие върху цялостното физическо и психическо положение на индивида.
 Снимка 484287
Източник:

Министър Кралев пое ангажимент ММС да финансира закупуването на подготвителен кръг, който да бъде разполагаем на лишените от независимост в Централния софийски затвор. Той поздрави участниците в шампионата и връчи медалите в една от категориите. В първата категория оценките бяха връчени от министъра на правораздаването Данаил Кирилов. В награждавaнето присъединяване взеха още президентът на Българската федерация по бокс Красимир Инински, олимпийският първенец Даниел Петров, европейският отличник Емил Чупренски и други

Красен Кралев и Данаил Кирилов получиха почетни плакети от уредниците на шампионата и покана да посетят и деветото издание на конкуренцията.
 Снимка 484285
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР