Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев се ангажира с

...
Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев се ангажира с
Коментари Харесай

Министър Димитър Илиев с подкрепа за Стилиян Петров за Мача на надеждата

Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев се ангажира с цялостна поддръжка за благотворителния " Мач на вярата ", проведен от Стилиян Петров на 6 септември тази година на Националния стадион " Васил Левски ".

Със събраните средства от билетите ще бъдат подкрепени страдащи от онкологични болести и лечебни заведения у нас. В благотворителния мач ще играят известни футболисти от България и чужбина.

Министър Димитър Илиев бе безапелационен, че той и фамилията му ще дадат персонален принос за благородната идея, като закупят билети и бъдат на стадиона: " Всички ние би трябвало да се сплотяваме в името на сходни начинания. Това е идея за положителното! ", съобщи министърът на младежта и спорта.



Стилиян Петров благодари за поддръжката и описа за активността на неговата фондация, която работи с 1500 български фамилии. По думите му психическата помощ е от основно значение за лечението на хората с онкологични болести, по тази причина фондацията обезпечава и такава поддръжка.

" Мачът на вярата " ще бъде първото огромно събитие от този сан в България, проведено от Стилиян Петров. А защото спортът сплотява, събитието ще се състои точно на Деня на Съединението.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР