Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев проведе среща с

...
Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев проведе среща с
Коментари Харесай

Министър Димитър Илиев проведе среща с изпълнителния директор на ФИБА Европа Камил Новак

Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев организира среща с изпълнителния шеф на Европейската федерация по баскетбол (ФИБА Европа) Камил Новак.

В диалога участваха също заместник-министърът на младежта и спорта проф. Даниела Дашева, президентът на Българската федерация по баскетбол и член на Управителния съвет на ФИБА Европа Георги Глушков, ръководителят на отдел „ Национални федерации и спорт “ към ФИБА Европа Радмила Василева-Търнър и изпълнителният шеф на Българската федерация по баскетбол и член на Младежката комисия към ФИБА Европа Филип Виденов.

Министър Димитър Илиев и Камил Новак бяха безапелационни, че подписването на контракта на Александър Везенков със Сакраменто Кингс е триумф за европейския баскетбол и ентусиазъм за децата да спортуват.

„ В рамките на срещата беше разисквана и опцията България да бъде една от страните хазаин на европейското състезание по баскетбол за дами през 2025 година, което ще обезпечи непосредствено присъединяване на нашия народен тим “, пишат още от Пресцентъра на Министерството на младежта и спорта.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР