Министърът на Българското европредседателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова

...
Министърът на Българското европредседателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова
Коментари Харесай

Лиляна Павлова захапа левицата


Министърът на Българското европредседателство на Съвета на Европейски Съюз Лиляна Павлова е на мнение, че вотът на съмнение в бранш "здравеопазване " е поредност от вотове по график, които са една наклонност без ясна аргументация.

"Този път даже вотът беше за планове, а не за някоя политика, която да даде опция. Вотът беше самоцелен, който не сподели проблемите. С вота на съмнение по-скоро се целеше да се дискредитира държавното управление, а не да се потърсят проблемите на хората ", сподели още Павлова в ефира на Българска национална телевизия.

Тя счита, че казусът в опазването на здравето касае цялото ни общество и би трябвало да се търси политически консенсус по какъв начин да се усъвършенства опазването на здравето в страната.

Лиляна Павлова не мисли, че страната е покрай предварителни избори, само че съгласно нея всяка една партия се готви за евроизбори.

"Опозицията употребява нечистоплътни средства, стараейки се да доближи до предварителни избори ", захапа тя левицата.

Павлова осъди като неприемливо изявлението на вицепремиера и водач на НФСБ Валери Симеонов по адрес на майките на деца с увреждания.

"Всеки може да изпусне имитация, само че би трябвало да откри метод да се извини ", посочи тя.

Министърът на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз взе отношение и по въпроса за Бюджет 2019. Според Лиляна Павлова той е най-хубавият бюджет с помощта на положителната работа на държавното управление на премиера Бойко Борисов.

Според нея, в случай че не се наливат средства в обществената сфера и образованието, то в идващите 10 години Българи се чака да бъде с едни от най-лошите индикатори.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР