Министър-председателят проведе среща с президента на КНСБ Пламен Димитров и

...
Министър-председателят проведе среща с президента на КНСБ Пламен Димитров и
Коментари Харесай

Борисов обсъди със синдикалисти проблемите в Мини Марица-Изток

Министър-председателят организира среща с президента на КНСБ Пламен Димитров и представители на синдикатите на. Акцент в диалога бяха въпроси по отношение на бъдещето на комплекса „ Марица-изток “, както и ограниченията на държавното управление за справяне със социално-икономическата рецесия, подбудена от пандемията от COVID-19.
Срещата се организира преди свикания през днешния ден Браншови съвет за тристранно съдействие, минно дело и геология в Министерството на енергетиката, на който ще бъдат прегледани вероятностите за решение на проблемите на комплекса. Темата беше разисквана и по време на диалога на премиера Борисов с президента на КТ „ Подкрепа “ Димитър Манолов в събота, като тогава се включи по телефона и президентът на КНСБ Пламен Димитров.
 Спешна среща на браншовици в Тристранен съвет за спасяването на Мини Марица Изток Спешна среща на браншовици в Тристранен съвет за спасяването на " Мини Марица Изток "
Министър-председателят Бойко Борисов организира среща с президента на КТ „ Подкрепа “ Димитър Манолов и представители на синдика...
В днешната среща участваха вицепремиерът Томислав Дончев и заместник-министърът на енергетиката Жечо Станков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР